Η Cooler Master ξεκινά τον πρώτο case mod διαγωνισμό για το 2015

Η Cooler Master ξεκινά τον πρώτο case mod διαγωνισμό για το 2015

Ο ετήσιος διαγωνισμός case modding της Cooler Master ξεκινά. Ο ετήσιος διαγωνισμός case modding της Cooler Master ξεκινά.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την τελευταία μέρα του Απριλίου όμως θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου καθώς το να στήσετε και να μοντάρετε ένα σύστημα είναι αρκετά χρονοβόρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο κουτιά της Cooler Master όσο και άλλων κατασκευαστών αρκεί να μην φαίνεται το λογότυπό τους. Αν και το κόστος για το στήσιμο και την μετέπειτα μετατροπή του σε κάτι εξωπραγματικό απαιτεί πολύ χρόνο, κόπο και χρήμα, η Cooler Master δεν απογοητεύει με τα δώρα που προσφέρει.

Έτσι δίνονται συνολικά δώρα αξίας 20.000 δολαρίων. Η πρώτη θέση λαμβάνει $2.000 μετρητά μαζί με ένα ολόκληρο σύστημα από το οποίο τα μόνα γνωστά υποσυστήματα που έχει καταλήξει η CM είναι η STRIX 970 GPU από την ASUS, και η μητρική ASUS X99-Pro, ένα τροφοδοτικό Cooler Master V1200 Platinum, υδρόψυξη Nepton 240M CPU Cooler, Geil DDR4 EVO Potenza μνήμες, κάποιο κουτί Cooler Master και τροχός Dremel. Τέλος, η τρίτη και η τέταρτη θέση θα λάβει και αυτή δώρα και χρηματικά έπαθλα


Η Cooler Master ξεκινά τον πρώτο case mod διαγωνισμό για το 2015