Leviathan Warships: Become The Boat Boss!

Βάρκες...Πλοία, συγνώμη. Για την ακρίβεια ολόκληρος στόλος, πύραυλοι, laser, οβίδες, ασπίδες, στρατηγική, jazz μουσική και έχω μια μικρή εντύπωση ότι το trailer προσπαθεί να με σαγηνέψει. Βάρκες...Πλοία, συγνώμη. Για την ακρίβεια ολόκληρος στόλος, πύραυλοι, laser, οβίδες, ασπίδες, στρατηγική, jazz μουσική και έχω μια μικρή εντύπωση ότι το trailer προσπαθεί να με σαγηνέψει.

To Leviathan Warships πρόκειται για ένα tactical turn-based strategy game που όπως φαίνεται και από τον τίτλο μας αφήνει να διοικήσουμε το δικό μας στόλο και να τον χρησιμοποιήσουμε είτε σε campaign είτε σε multiplayer εναντίον άλλων gamers. Όπως ήδη ανέφερα και όπως θα δείτε και στο trailer, εκτός από το ποια πλοία θα απαρτίζουν το στόλο μας, μπορούμε να επέμβουμε και στη διαμόρφωσή τους στα πλαίσια οπλισμού και θωράκισης. Πέρα όμως από τη δυνατότητα customization, ένα δυνατό σημείο του τίτλου είναι το cross-platform multiplayer. Δεν έχει σημασία αν βρισκόμαστε σε PC, Mac, iPad ή Android συσκευή, μέσω cloud-saving ο στόλος μας είναι πάντα έτοιμος όπως αρμόζει σε ένα πραγματικό boat boss.


Αν επιθυμούσατε πάντα το δικό σας στόλο αλλά σας έλειπε το κεφάλαιο, τα pre-orders έχουν ήδη ξεκινήσει και η τιμή βρίσκεται στα 10$, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013.