Custom υδροψύξεις από την Corsair;

Μετά τη "μεταγραφή" του πρώην CEO και του CTO της EKWB στην Corsair οι φήμες για νέα ενδιαφέροντα προϊόντα άρχισαν να κατακλύζουν τον χώρο.

Ο Mark Tanko μέχρι πρότινος ήταν ο CEΟ της σλοβένικης εταιρίας των custom υδροψύξεων EKWB ενώ ο Niko Tivadar είχε αναλάβει το κομμάτι του γενικού διευθυντή τεχνολογίας στην EK, κάτι που πρακτικά σήμαινε πως ασχολούνταν και με την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Λίγες ημέρες μετά το πέρας της αλλαγής, οι δύο σημαντικοί άνθρωποι της EK Water Blocks βρήκαν νέο σπίτι στην Corsair ως Vice President & BU General Manager και Director Of Engineering αντίστοιχα - σε σχετικά παραπλήσιες θέσεις δηλαδή.

Έτσι οι φήμες πως η Corsair ενδέχεται να μπει πιο δυναμικά με νέες προτάσεις στον χώρο της custom υδρόψυξης άρχισαν να εμφανίζονται στους κύκλους των hardware enthusiasts, ειδικά μετά την φετινή Computex όπου στο booth της είχε δείξει μερικά κομμάτια custom υδροψύξεων. Αντίστοιχες κινήσεις βλέπουμε και από άλλες εταιρίες του χώρου που παρουσιάζουν κατά καιρούς modular ή/και custom προτάσεις, οπότε περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις κινήσεις της Corsair.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

EKWB , corsair, custom watercooling

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...