FYI: Μπορείτε να αναβαθμίσετε τα νέα iMac!

Κάτι που δεν πολυ-ακούστηκε όμως είναι σίγουρα ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως οι νέοι iMac της Apple έχουν αναβαθμίσιμο επεξεργαστή και μνήμη, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να πάρετε έναν.

Η Apple φέτος αποφάσισε να αναβαθμίσει το lineup των Apple iMac της και όπως πάντα, το iFixit πήρε έναν στα χέρια του για να χαζέψει το εσωτερικό του. Μετά τη πικρία που επικρατεί με την έλλειψη επιλογών για αναβάθμιση στο εσωτερικό, το iFixit βρέθηκε μπροστά σε μια (ενδιαφέρουσα) έκπληξη. Τόσο οι DDR4 μνήμες RAM των 2400MHz που κρύβει στο εσωτερικό όσο και ο Kaby Lake επεξεργαστής της Intel είναι πλήρως αναβαθμίσιμοι, κάτι που σημαίνει θεωρητικά πως μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη μνήμη και να αλλάξετε τον Core i5 με κάποιον καλύτερο.

Όμως μισό λεπτό, θα πείτε. Η Apple είναι γνωστή όσον αφορά την περιορισμένη πολλές φορές υποστήριξη που προσφέρει με τα iMac της, οπότε γι' αυτόν τον λόγο το iFixit υπόσχεται να φτιάξει μια λίστα με το hardware που δοκίμασε και δείχνει να λειτουργεί στο σύστημα κανονικά, φροντίζοντας ώστε να κάνετε τη καλύτερη δυνατή επιλογή για το σύστημά σας. Βέβαια, εάν σκοπεύετε να λύσετε ολόκληρο το iMac μόνο και μόνο για να προσθέσετε άλλα 8GB RAM, τότε γιατί δε πάτε σε ένα PC;

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

apple, kaby lake, iFixit , teardown, imac, upgrade, Apple iMac

FeelsBadMan

Members
2017-06-20T14:38:32Z

Πάρα πολύ θετικό όσο αναφορά και την επισκευασιμότητα του υπολογιστή.Καθόλου user friendly αλλά υπάρχει σαν επιλογή όπως και να το κανεις!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...