Μερικές πρώτες εικόνες από το νέο NZXT M59 mid-tower Case

Φαίνεται πως οι φίλοι μας από το Γερμανικό PC Games Hardware κατάφεραν για ακόμα μια φορά να πάρουν μια αποκλειστικότητα, βγάζοντας πρώτοι στο διαδίκτυο μερικές εικόνες από το επερχόμενο νέο mid-tower κουτί της γνωστής μας NZXT, με το όνομα M59. Όπως βλέπετε και στις εικόνες παρακάτω, το καινούριο κουτί είναι βαμμένο μαύρο εσωτερικά και εξωτερικά, μπορεί να δεχθεί έως και 4x 5.25" drives, καθώς και έως και 5x 3.5" HDD ή SSD. Μιλώντας μάλιστα για SSD, η εταιρεία φρόντισε να το εξοπλίσει και με δύο brackets τα οποία μετατρέπουν δύο από τις θύρες των 3.5" σε 2.5", για όσους έχουν SSD σε αυτό το μέγεθος. Φαίνεται πως οι φίλοι μας από το Γερμανικό PC Games Hardware κατάφεραν για ακόμα μια φορά να πάρουν μια αποκλειστικότητα, βγάζοντας πρώτοι στο διαδίκτυο μερικές εικόνες από το επερχόμενο νέο mid-tower κουτί της γνωστής μας NZXT, με το όνομα M59. Όπως βλέπετε και στις εικόνες παρακάτω, το καινούριο κουτί είναι βαμμένο μαύρο εσωτερικά και εξωτερικά, μπορεί να δεχθεί έως και 4x 5.25" drives, καθώς και έως και 5x 3.5" HDD ή SSD. Μιλώντας μάλιστα για SSD, η εταιρεία φρόντισε να το εξοπλίσει και με δύο brackets τα οποία μετατρέπουν δύο από τις θύρες των 3.5" σε 2.5", για όσους έχουν SSD σε αυτό το μέγεθος.

Για την ψύξη του κουτιού η NZXT εγκατέστησε δύο ανεμιστήρες 120 mm στο πλαϊνό panel του και στο πίσω μέρος του κουτιού, καθώς και δύο επιπλέον στα 140 mm στο πάνω μέρος του. Αν μάλιστα κάποιος θέλει να εγκαταστήσει υδρόψυξη, μπορεί απλά να χρησιμοποιήσει τις έτοιμες τρύπες για την τοποθέτηση εξωτερικού ψυγείου.

Η τιμή του Μ59 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλή, αγγίζοντας τα μόλις 60?, ενώ το περιμένουμε στις αγορές λίγο αργότερα μέσα στον Ιούλιο.


Μερικές φωτογραφίες από το κουτί:

NZXT M59 mid-tower chassis

NZXT M59 mid-tower chassis

NZXT M59 mid-tower chassis

NZXT M59 mid-tower chassis