Reviews του Ryzen 5 1600 στη δημοσιότητα

Μέσα που έχουν στη κατοχή τους τον εν λόγω επεξεργαστή κάνουν λόγο για αξιοπρεπείς επιδόσεις σε gaming εφαρμογές για τη τιμή του και εξαιρετικές όσον αφορά τις καθημερινές εργασίες.

 

Αν και ανεπίσημα οι επεξεργαστές βρίσκονται στην αγορά και σε ορισμένες περιπτώσεις πωλούνται κανονικά φτάνοντας σε τελικούς χρήστες οι οποίοι - ως καλοί early adopters - ενημερώνουν τη κοινότητα για τις δυνατότητες του επεξεργαστή. Ένα site, το El Chapuzas, φαίνεται πως δημοσίευσε ένα από τα πρώτα reviews του εξαπύρηνου Ryzen 5 1600 ο οποίος τρέχει στα 3.2GHz με Boost 3.6GHz και συνολικό TDP 65W!

 

Οι επιδόσεις του σε gaming είναι ακόμη χαμηλότερες σε σχέση με τον υψηλότερα χρονισμένο 1700X και τον 6700K της Intel όμως σημειώνεται ότι το CPU usage σε σενάρια εντατικού gaming είναι αρκετά χαμηλότερο από τα τετραπύρηνα SKUs του ανταγωνισμού. Μαζί έχουμε και μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις επιδόσεις του από τα παρακάτω charts.

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, review, ryzen 5

FeelsBadMan

Members
2017-04-06T10:00:45Z

Το μεγαλύτερο value for money της σειρας, σίγουρα θελω να τον χρησιμοποιήσω σε ένα μελλοντικό build και πιο συγκεκριμένα ένα mini itx workstation.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...