Οι μνήμες της GSkill σπάνε πρώτες το φράγμα των 6GHz

Το συγκεκριμένο ρεκόρ ήρθε με τις Trident Z Royal μνήμες της GSkill παρέα με μια Z390 μητρική της MSI.

Η GSkill έχοντας αρκετές πρωτιές στη συλλογή της προσθέτει μια ακόμη η οποία είναι και αρκετά σημαντική, αφού οι μνήμες Trident Z Royal Memory που έχει στο lineup της ξεπέρασαν πριν από μερικές ώρες τα 6000MHz σε συνθήκες overclocking δείχνοντας έτσι κάποιες από τις δυνατότητες των νέων chip της SK Hynix. Πιο ειδικά ο overclocker Toppc αξιοποίησε τη μητρική MPG Z390I GAMING EDGE AC, μια ITX υλοποίηση με δύο DIMM slots που χαρακτηρίζεται από τη μικρή απόσταση που έχουν οι μνήμες από τον επεξεργαστή και το χαμηλό κατ' επέκταση latency.

Το ρεκόρ σημειώθηκε σε extreme συνθήκες με ψύξη υγρού αζώτου και οι μνήμες έτρεξαν χάρη στα νέα SK Hynix DJR chips, τα οποία δε βρίσκονται στη λίστα της Hynix για την ώρα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έρχονται να ανταγωνιστούν τις εξίσου νέες προτάσεις της Micron μαζί με τις λύσεις που προσφέρει η Samsung. Το ρεκόρ της συχνότητας ήταν 6016.8MHz, όπως σημειώθηκε από το validation του CPU-Z. Ο επεξεργαστής του οποίου ο IMC ξεχώρισε στις δοκιμές ήταν ένας Core i9 9900K με ανοικτούς δύο πυρήνες και με κλειστό το HyperThreading.

Στη λίστα του top 5 βρίσκονται φυσικά και οι 'δικοί μας' OGS (κατά κόσμον γνωστοί και ως Σταύρος - Φίλιππος) οι οποίοι κρατούν τη 4η θέση με τις Micron μνήμες της Crucial και τα 5841MHz που έφτασαν στις δικές τους δοκιμές.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

memory, overclocking, Trident Z Royale, record, Hynix DJR , Toppc , MPG Z390I GAMING EDGE AC

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...