Google: Φτιάχνοντας τα πρώτα connected ρούχα με τη Levi's

Με 350 δολάρια θα μπορούμε σύντομα να αγοράσουμε μια ζακέτα της γνωστής Levi's η οποία θα παρέχει - μεταξύ άλλων - controls για τη μουσική!

Έναν connected κόσμο ονειρεύεται η Google και με τη βοήθεια μεγάλων κατασκευαστών ρούχων όπως τη Levi's, θα το κάνει εύκολα πράξη! Η εταιρία θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο (μιας και πλέον πέρασε η χειμερινή σεζόν) ένα 'έξυπνο jacket' το οποίο θα φέρει tech της Google. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κόστος του θα είναι $350 και θα μπορεί μεταξύ άλλων να συνδεθεί με το smartphone μας για πλήθος λειτουργιών μέσω Bluetooth.

 

Μια από αυτές είναι η εναλλαγή μουσικής αλλά ρυθμίσεις άλλων συσκευών από τους αισθητήρες που κρύβονται στο μανίκι του. Οι τρεις λειτουργίες που προσφέρει το μανίκι (swipe in, swipe out και double tap) μπορούν να γίνουν ξεχωριστά map μέσα από το companion app. Η συγκεκριμένη αγορά των έξυπνων ρούχων βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, όπως και αυτή των wearables, που παρά το γεγονός ότι φαίνονται να τα καταφέρνουν μια χαρά, η αλήθεια είναι πως οι εταιρίες ψάχνουν διακαώς τρόπους για να τα προωθήσουν στις μάζες. Το μέλλον τους όμως μοιάζει "σίγουρο" και σημαντικά καλύτερο από αυτό άλλων τεχνολογιών όπως για παράδειγμα το VR.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Project Jacquard εδώ.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gadget, Levi's , jacket, trucker