Hexbot: Ο Modular Βραχίονας που 'κέρδισε' το Kickstarter

Το 'ρομποτικό χέρι' είναι ιδανικό για δημιουργούς μιας και μπορεί να πραγματοποιήσει δεκάδες εργασίες, όπως 3D printing, laser engraving ή ακόμα και να ζωγραφίσει.

Το project κατέκλυσε το Kickstarter ξεπερνώντας τον αρχικό στόχο για πέντε περίπου φορές και το Hexbot έχει ήδη δεκάδες υποστηρικτές ενώ αναμένεται τον Οκτώβριο του 2019 στα workshops των πρώτων backers. Πρόκειται για ένα ρομποτικό χέρι με πολλές χρήσεις που μπορεί να μετατρέψει το γραφείο σας σε χώρο εργασίας βοηθώντας τους δημιουργούς να φέρουν στη ζωή τα σχέδιά τους.

Με μια ισχυρή πλατφόρμα πίσω του το Hexbot έχει αρκετές χρήσεις. Μπορεί να κάνει laser engraving σε διάφορες επιφάνειες ακόμα και να γράψει και αν ζωγραφίσει σε μια κόλλα χαρτί χωρίς όμως να σημαίνει ότι οι δυνατότητές του σταματούν εκεί. Το Hexbot είναι παράλληλα και ένας ικανός 3D εκτυπωτής με ακρίβεια 0.05mm για εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης. Από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες είναι το engraving χαρακτήρων ή και γραμμάτων επάνω σε ξύλινες θήκες για smartphones κάτι που μπορούμε να προγραμματίσουμε μέσα από το εύχρηστο software που δίνεται μαζί.

Η ομώνυμη εταιρία ανάπτυξης του Hexbot υπόσχεται μάλιστα ποιότητα που συναντάμε σε άλλα αντίστοιχα μοντέλα που όμως βρίσκονται ένα tier πάνω από πλευράς τιμής. Οι early adopters του Hexbot μπορούν μέσα από την καμπάνια να προμηθευτούν το modular βραχίονα με τιμή που δε ξεπερνά τα $349 για το βασικό πακέτο το οποίο θα ξεκινήσει να αποστέλλεται από τον προσεχή Οκτώβριο.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

3d printing, Hexbot , laser engraving , robotic arm

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...