Μερικά Exclusives της Quantic Dreams έρχονται στο PC

Μέσω του Epic Games Store θα έρθουν τρία παιχνίδια της Quantic Dreams, το Heavy Rain, Beyond: Two Souls και το Detroit: Become Human, που μέχρι πρότινος πωλούνταν αποκλειστικά στο PlayStation.

Η εταιρία ανάπτυξης αυτών των παιχνιδιών βρίσκεται σε μακροχρόνια συνεργασία άνω των 10 ετών με τη Sony και μαζί κυκλοφόρησαν παιχνίδια όπως το Heavy Rain (2010) αλλά και το Detroit: Become Human (2018) και τα οποία είναι αποκλειστικά releases για τη κονσόλα της Sony, το PlayStation. Στο GDC 2019 η Quantic Dreams ανακοίνωσε πως θα φέρει τα παραπάνω παιχνίδια συν το Beyond: Two Souls στη πλατφόρμα του PC και πιο ειδικά μέσω του Epic Games Store κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

Το game studio χαρακτηρίζεται από τα καλοδουλεμένα παιχνίδια της και έχει αφήσει αρκετά θετικές εντυπώσεις ακολουθώντας το μοντέλο των απαντήσεων που παίζουν σημαντικό ρόλο στη πλοκή, διαφοροποιώντας και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Ο co-CEO της εταιρίας Guillaume de Fondaumiere αναφέρει σχετικά με τη κίνηση: "We are so grateful for 12 fantastic years of collaboration with Sony Interactive Entertainment and all they have allowed us to create and produce. With this new partnership with Epic, we can now expand our products to a wider fan base and allow PC players to enjoy our titles."

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

sony, 2019, playstation , Epic Games Store , Quantic Dreams, Guillaume de Fondaumiere

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...