'Καμένο λάστιχο' στο νέο gameplay trailer του NFS: Heat

Το νέο trailer του Need for Speed Heat αφήνει πολλά στοιχεία για το gameplay του τίτλου το οποίο θα λαμβάνει χώρα στη δυτική πλευρά της Αμερικής.

 

Ήδη είδαμε τη μεγάλη αποκάλυψη του NFS Heat πριν από μερικές ώρες και τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το gameplay που θα δούμε στη κυκλοφορία του στις 8 Νοεμβρίου. Αρχικά το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τόσο νυκτερινά τοπία όσο και αγώνες την ημέρα, οι τελευταίες σε ελεγχόμενο μάλιστα περιβάλλον, στο οποίο όμως και πάλι θα βλέπουμε την ύπαρξη της αστυνομίας. Το βράδυ τα πράγματα ξεφεύγουν μιας και θα μπορούμε να τρέξουμε σε παράνομους αγώνες, εκεί όπου η αστυνομία θα εξακολουθεί να παραμονεύει τους παραβάτες του νόμου όσο εμείς αυξάνουμε το 'heat' μας με στόχο να γίνουμε οι καλύτεροι οδηγοί της πόλης.

 

Στο trailer διακρίνονται και άλλες λεπτομέρειες όπως η δυνατότητα για παραμετροποίηση του χαρακτήρα που θα εμφανίζεται μέσα στο αυτοκίνητο. Σημαντική προσθήκη είναι και το AllDrive multiplayer στο οποίο εσείς και οι φίλοι σας θα μπορείτε να τρέχετε στους δρόμους αλλά και να βλέπετε την πρόοδο από το garage, μέχρι και τα οχήματα που οδηγούν.

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

racing, Need for Speed, Need for Speed Heat, november 2019, street racing

stavros

Members
2019-08-20T08:58:18Z

Δηλαδή θα πέσει "κάψιμο".

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...