Samsung Report: 17η θέση ανάμεσα στα 100 πιο εμπορικά σήματα του 2011!

Η Samsung Electronics κατέκτησε τη δέκατη έβδομη θέση ανάμεσα στα εκατό καλύτερα εμπορικά σήματα παγκοσμίως για το 2011, σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση Best Global Brands report 2011, σημειώνοντας άνοδο δύο θέσεων σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η Samsung Electronics κατέκτησε τη δέκατη έβδομη θέση ανάμεσα στα εκατό καλύτερα εμπορικά σήματα παγκοσμίως για το 2011, σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση Best Global Brands report 2011, σημειώνοντας άνοδο δύο θέσεων σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Στον ετήσιο κατάλογο της Interbrand, με τις εκατό εταιρείες με τα πιο αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η Samsung τοποθετείται ανάμεσα στα είκοσι ισχυρότερα brands, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών. Η αξία του εμπορικού σήματος της εταιρείας ανέρχεται στα 23,4 δις. δολάρια (US) από 19,5 δολάρια (US) το 2010, αυξάνοντας την αξία του εμπορικού της σήματος κατά 20%, άνοδος μεγαλύτερη συγκριτικά με την αύξηση κατά 11% του 2010. Η σημαντική άνοδος της Samsung κυρίως οφείλεται στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στους τομείς των φορητών συσκευών κινητής τηλεφωνίας και tablets, τηλεοράσεων και προϊόντων μνήμης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, η αξία του εμπορικού σήματος της Samsung Electronics αυξάνεται κάθε χρόνο. Η πίστη και ο σεβασμός στους παγκόσμιους πελάτες της και οι σχέσεις αμοιβαίου κέρδους με τους επιχειρηματικούς εταίρους και τις κοινότητές της ενισχύουν την αξία του brand της εταιρείας δίνοντας στη Samsung Electronics μία θέση ανάμεσα στα πιο αναγνωρισμένα brands παγκοσμίως.


Samsung Report: 17η θέση ανάμεσα στα 100 πιο εμπορικά σήματα του 2011!






Samsung Press Release