Νέο curved monitor WQHD ανάλυσης από την MSI

Η MSI μπαίνει δυναμικά στα high end monitors της αγοράς με την νέα OPTIX MPG27CQ, όπου με την ανάλυση των 2560 x 1440 pixels υπόσχεται καθηλωτικό gaming.

Η OPTIX MPG27CQ της MSI έρχεται με τα χαρακτηριστικά που θα αξιοποιήσει από τη πρώτη στιγμή ένας gamer όπως την υψηλή ανάλυση των 2560 x 1440 pixels αλλά και τον ρυθμό ανανέωσης των 144Hz, δύο πράγματα που υπόσχονται την καλύτερη εμπειρία σε gaming εφαρμογές. Ο ρυθμός ανανέωσης γίνεται να ρυθμιστεί μέσα από το χαρακτηριστικό Adaptive Sync για πιο ομαλό gameplay. Η φωτεινότητα ανέρχεται στα 400 cd/m2 και σε αντίθεση με τη πεπατημένη στη κατηγορία, το συγκεκριμένο monitor δεν εφοδιάζεται με HDR δυνατότητες με στόχο τη διατήρηση της τιμής σε χαμηλότερα επίπεδα.

Παράλληλα η οθόνη έχει κυρτότητα 1800mm και προσφέρει άψογες γωνίες θέασης 178 μοιρών με το panel να παρέχει πλήρη κάλυψη της χρωματικής παλέτας sRGB και NTSC στο 115 και 100% αντίστοιχα. Από πλευράς συνδέσεων, η οθόνη περιλαμβάνει δύο HDMI 2.0, μια DisplayPort δύο USB 3.1 Gen 1 Type A και μια Type B για τη σύνδεση με το PC. Τον αισθητικό τομέα ολοκληρώνουν οι RGB ταινίες στο κάτω μέρος της, ενώ ακόμη και το πίσω μέρος κάνει εμφανή τον "gaming" προσανατολισμό της.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

msi, 2560x1440 , sRGB, 27 inch, gaming monitor, OPTIX MPG27CQ

stavros

Members
2018-02-02T09:34:03Z

Ακόμα ένα monitor της Samsung υπό την MSI (https://www.samsung.com/us/computing/monitors/gaming/27--chg70-gaming-monitor-with-quantum-dot-lc27hg70qqnxza/), αλλά l;igo πιο gaming (η MSI τα δίνει με διάφορα καλούδια όπως crosshair, RGB, εμφάνιση).

 

Δυστυχώς ενώ στο εξωτερικό, οι τιμές των MSI monitors ήταν αρκετά χαμηλότερα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της Samsung (τουλάχιστον αυτό είχα τσεκάρει για τα πρώτα monitors της MSI, MSI OPTIX G24C & MSI OPTIX G27C), στη χώρα μας το μοναδικό (MSI OPTIX G27C) που είδαμε να έρχεται μετά από πάρα πολύ καιρό,  είχε και έχει υψηλότερη τιμή από το αντίστοιχο της Samsung (Samsung C27FG70). Όποιος θέλει να το αγοράσει θα πρέπει να απευθυνθεί σε προμηθευτές του εξωτερικού, αφενός λόγω τιμής, αφετέρου λόγω μη διαθεσιμότητας των μοντέλων της MSI στη χώρα μας.

 

Άσε που θα προτιμούσα ένα Ambilight, τόσο δύσκολο είναι ?

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...