Νέα Nano-IPS UltraWide Gaming οθόνη από την LG

Μια νέα gaming οθόνη φέρνει στην αγορά η LG η οποία έχει ratio 21:9 καθώς και FreeSync 2 ή G-Sync ανάλογα με την GPU του αγοραστή.

Το panel είναι 34 ιντσών στις συγκεκριμένες και ανάλυσης 3440x1440 pixels που είναι αρκετό για καθηλωτικό gaming εφόσον βέβαια υπάρχει και η κατάλληλη κάρτα γραφικών για να οδηγήσει αυτόν τον αριθμό των pixels. Για αυτόν τον σκοπό η LG κυκλοφορεί δύο εκδόσεις, μια με το NVIDIA G-Sync καθώς και άλλη μια με το AMD FreeSync 2 για υποστηριζόμενες κάρτες γραφικών. Η G-Sync έκδοση τρέχει στα 120Hz ενώ αυτή με το FreeSync 2 λειτουργεί στα 144Hz προσφέροντας πιο ζωηρή εικόνα κατά το gaming.

Τα μοντέλα ονομάζονται UltraGear και προσφέρουν πέρα από την ανάλυση και το Nano-IPS panel που κατά την LG χρησιμοποιεί nanoparticles για ακόμα πιο εύστοχα χρώματα καλύπτοντας έτσι το 98% της χρωματικής παλέτας του DCI-P3. Οι οθόνες έχουν στο πίσω μέρος μια DisplayPort, μια HDMI ή δύο HDMI στην περίπτωση του FreeSync 2. Τέλος, η G-Sync έκδοση έχει και φωτισμό μέσω έξι χρωμάτων σε αντίθεση με το FreeSync 2 που ενσωματώνει μόνο ένα κόκκινο inlay στο πίσω μέρος της βάσης. Τέλος, οι τιμές των μοντέλων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, Monitor, lg display, UltraGear

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...