Νέα gaming ultrawide οθόνη από την ASUS ROG

Ο χαρακτηρισμός ultrawide δεν αρκεί για να περιγράψει αυτό το monitor και γι' αυτόν τον λόγο η ASUS αναφέρεται στη ROG Strix XG49VQ ως super ultrawide!

Με ανάλυση 3840x1080 pixels και διαγώνιο 49 ίντσες η συγκεκριμένη απευθύνεται σε enthusiast gamers που θέλουν καθηλωτική εμπειρία στα παιχνίδια τους. Η ASUS ενσωματώνει ένα panel με κυρτότητα 1800mm και τεχνολογίας VA, specs που συμπίπτουν με άλλες αντίστοιχες οθόνες όπως την 49άρα της Samsung. Η οθόνη φέρει και άλλα gaming features όπως ειδικό OSD με διάφορα utilities όπως crosshair δίνοντας έτσι ένα αβαντάζ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ η ύπαρξη DisplayHDR 400 στα specs θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το οπτικό αποτέλεσμα σε ορισμένα παιχνίδια.

Επιπρόσθετα το panel της τρέχει στα 144Hz για αρκετά 'ρευστό' gameplay ενώ ο χρόνος απόκρισης μετράται στα 4ms grey to grey, λόγω φυσικά της τεχνολογίας του panel. Η φωτεινότητα βρίσκεται στα 450 cd/m2, αρκετά ικανοποιητική σε σχέση με κάποια για παράδειγμα TN monitors που κυκλοφορούν. Ενσωματωμένα υπάρχουν και δύο ηχεία 5W που θα προσφέρουν βασικές επιδόσεις στον τομέα του ήχου. Από πλευράς εξόδων η οθόνη διαθέτει ένα hub με δύο USB 2.0 για σύνδεση περιφερειακών, μια DisplayPort 1.2a και δύο HDMI 2.0 εισόδους. Φυσικά, μιας και το μοντέλο δεν έχει ακόμη διατεθεί στην αγορά, περιμένουμε την προτεινόμενη τιμή της που ενδέχεται να αποτελείται από τέσσερα ψηφία.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

ASUS , gaming monitor, va panel, UltraWide , 144Hz , enthusiast gamers , ROG Strix XG49VQ , DisplayHDR 400

FeelsBadMan

Members
2019-01-24T09:36:07Z

Προσωπικά πιστεύω 49 inches είναι λίγο υπερβολή. Ειδικά για gaming που δεν υπάρχει πάντα το ultrawide support.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...