ASUS H370 Mining Master: Νέα μητρική για 20 GPUs!

Η ASUS έρχεται ξανά στο προσκήνιο με μια νέα μητρική αποκλειστικά για mining η οποία μάλιστα μπορεί να δεχτεί μέχρι και 20 GPUs!

Η πίστη στο mining συνεχίζεται από τους κατασκευαστές και πιο ειδικά από την ASUS η οποία έδωσε στη διαθεσιμότητα ένα νέο μοντέλο με υποστήριξη έως 20 καρτών γραφικών για mining. Για να γίνει δυνατό αυτό δε χρησιμοποιήθηκαν τυπικές PCIe x1 υποδοχές αλλά USB 3.0 θύρες οι οποίες έχουν όσο bandwidth χρειάζεται ένα mining rig με δυνατές κάρτες.

Με την είσοδο των ASIC miners σε μεγάλα κρυπτονομίσματα, το efficiency ακόμα και με μια μητρική 13 καρτών που ήταν μέχρι πρότινος το standard στον χώρο είναι σε χαμηλά επίπεδα και εδώ είναι που η ASUS σκέφτεται διαφορετικά. Η H370 Mining Master βασίζεται στο πιο πρόσφατο chipset της Intel και υποστηρίζει όλους τους 8ης γενιάς επεξεργαστές της Intel. Στην περιοχή των καρτών επέκτασης βρίσκουμε 20 USB 3.0 θύρες στις οποίες συνδέονται οι PCIe risers που μετατρέπουν τον connector σε κάτι που μπορεί να κάνει interface μια τυπική desktop GPU. Έχοντας περισσότερες GPUs σε ένα σύστημα όπως είναι φυσικό μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε το efficiency της πλατφόρμας.

Στις δοκιμές της η ASUS δοκίμασε 12 Radeon Rx 470 μαζί με 8 NVIDIA P104 GPUs στην ίδια μητρική και το σύστημα αποδείχτηκε αρκετά σταθερό. Σε αυτό συμβάλλουν και τα τρία 24-pin connectors που σημαίνει ότι θέλουμε τουλάχιστον τρία τροφοδοτικά υψηλής ισχύος εάν σκοπός μας είναι να γεμίσουμε τη μητρική με κάρτες γραφικών.

Η μητρική θα βρίσκεται και στην έκθεση Computex από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, nvidia, ASUS , computex, bandwidth, asic, mining, 2018, h370 mining master, 20 usb 3.0

asder

Members
2018-06-01T09:12:08Z

Καλή λύση αν έχεις πολλά usb sticks:hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...