Το XConnect box της GIGABYTE ενσωματώνει μια GTX 1070!

Στο Pax East εθεάθη η νέα έκδοση του εξωτερικού συστήματος της GIGABYTE το οποίο μέσω της Thunderbolt 3 θύρας που διαθέτει μπορεί να προσφέρει επιπλέον επιδόσεις σε laptops που το υποστηρίζουν.

 

Το Aorus GTX 1070 Thunderbolt External Graphics Box όπως ονομάζεται διαθέτει μια Thunderbolt 3 θύρα για τη σύνδεσή του ενώ έρχεται μαζί με μια GIGABYTE GTX 1070 mini προεγκατεστημένη στο εσωτερικό. Η μονάδα περιλαμβάνει και το τροφοδοτικό της κάρτας - η οποία δεν είναι και ιδιαίτερα απαιτητική - και γι' αυτόν τον λόγο έχει ισχύ μόλις 450W. Παράλληλα δίνονται και δύο USB 3.0 θύρες για σύνδεση διάφορων περιφερειακών. Αξίζει να σημειώσουμε και την ύπαρξη RGB LED που ολοκληρώνουν πρακτικά την εμπειρία.

 

Η αγορά τέτοιων "κουτιών" είναι σχετικά περιορισμένη για την ώρα, όμως όσα laptops υποστηρίζονται τότε σίγουρα δίνουν αρκετά σημαντική αύξηση στις επιδόσεις που είναι και το ζητούμενο στην ύπαρξή τους. Η GIGABYTE παρέχει ήδη συμβατά gaming laptops στις σειρές X5 και X7 τα οποία μεταξύ άλλων έχουν και USB 3.1 με Thunderbolt 3. Τέλος, οι πηγές που μίλησαν τώρα στη GIGABYTE, αναφέρουν πως η μονάδα είναι αρκετά κοντά στη κυκλοφορία της - σε μια αγορά όπου υπάρχουν λίγες προτάσεις, όπως μεταξύ άλλων της Razer.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, gtx 1070, thunderbolt 3, graphics box

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...