Μικρή άνοδος στα Notebooks ενόψει νέου hardware

Οι πωλήσεις των φορητών υπολογιστών αναμένεται να αυξηθούν ελαφρώς κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους και αυτό λόγω των γιορτών, όσο και λόγω νέου hardware.

Από τη βιομηχανία αναμένεται αύξηση της τάξης του 2.8% κατά το τρίτο τρίμηνο ου έτους κάτι που οφείλεται στην βελτίωση της παραγωγής στα chips της Intel που τροφοδοτούν μεγάλο μέρος της αγοράς, αλλά και νέες κάρτες γραφικών κυρίως από την NVIDIA, όπως την εισχώρηση της RTX σειράς σε αυτή τη κατηγορία. Η HP όπως φαίνεται θα παραμείνει στην κορυφή των πωλήσεων για το 2018 ενώ η Lenovo που διατηρεί τη δεύτερη θέση έχοντας εξαγοράσει το τμήμα υπολογιστών της Fujitsu αναμένεται να το κάνει και αυτή μέχρι το τέλος του έτους.

Η Dell στη τρίτη θέση λέγεται ότι θα χάσει σε πωλήσεις και η μόνη ελπίδα της είναι το νέο hardware που θα κυκλοφορήσει. Όσον αφορά αυτό η MSI ετοιμάζει τουλάχιστον δύο νέα gaming notebooks με 20 Series GPUs της NVIDIA αλλά και Intel CoffeeLake CPUs μέχρι το τρίτο τρίμηνο του έτους ευελπιστώντας να βελτιώσει και τις δικές της πωλήσεις.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, intel, msi, hardware, notebooks

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...