Νέα gaming notebooks με NVIDIA RTX GPUs από την MSI

Η MSI κυκλοφορεί μια σειρά από gaming notebooks με RTX κάρτες γραφικών και ταχύτατους επεξεργαστές της Intel στην έκθεση CES 2019.

Με την είσοδο των πρώτων RTX στην αγορά των φορητών υπολογιστών η MSI βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να κυκλοφορήσει τις δικές της προτάσεις για την αγορά μέσω της CES 2019. Η MSI παρουσίασε έτσι δύο μοντέλα τα οποία θα αναβαθμιστούν με νέες κάρτες γραφικών NVIDIA RTX, το GE75 Raider καθώς και το GS75 Stealth, αμφότερα με οθόνες 17.3 ιντσών 144Hz Full HD και επεξεργαστές 8ης γενιάς Core της Intel.

Και τα δύο θα λάβουν την νέας αρχιτεκτονικής RTX 2080 με ελαφρώς 'χαμηλότερες' επιδόσεις από τις desktop παραλλαγές της, προσφέροντας όμως αρκετά ικανοποιητικό gaming. Στα λοιπά features τους συναντάμε RGB backlit πληκτρολόγιο με δυνατότητα παραμετροποίησης από το συνοδευτικό software αλλά και αλουμινένια κατασκευή για αυξημένη στιβαρότητα. Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει τις προτεινόμενες τιμές των αναβαθμισμένων φορητών συστημάτος, όμως η διαθεσιμότητά τους στην αγορά θα είναι άμεση.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

msi, notebooks , rtx 2080, ces 2019, GE75 Raider, GE75 stealth, nvidia rtx

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...