Το Nanoxia Ncore keyboard μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο!

Η Nanoxia, γνωστή από τα κουτιά και τα προϊόντα υδρόψυξης λανσάρει ένα retro πληκτρολόγιο που μας πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω στον χρόνο θυμίζοντας γραφομηχανή!

Μιας και οι περισσότεροι κατασκευαστές λανσάρουν πληκτρολόγια με Cherry MX διακόπτες, RGB φωτισμό και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, η Nanoxia έρχεται με έναν άλλο αέρα εισάγοντας στην αγορά το Ncore Retro keyboard. Το πληκτρολόγιο έρχεται σε ένα frameless πακέτο και ενσωματώνει Kailh White διακόπτες που λέγεται πως προσφέρουν την ίδια αίσθηση με τους CherryMX Blue, αφήνοντας δηλαδή ένα έντονο clicky ήχο κάθε φορά που ενεργοποιείται ο διακόπτης. 

Το πληκτρολόγιο διαθέτει 104 πλήκτρα και τα καλύμματα τους είναι κυκλικά θυμίζοντας έντονα γραφομηχανή, ταξιδεύοντας παράλληλα τους μεγαλύτερους σε ηλικία χρήστες μερικά χρόνια πίσω στον χρόνο! Σημειώνεται ότι ο retro χαρακτήρας του παραμένει και στα υπόλοιπα specs του. Έτσι δε συναντάμε κάποιον οπίσθιο φωτισμό στα πλήκτρα, παρά μόνο τα κλασικά caps lock, scroll lock, num lock και win key lock. Η προτεινόμενη τιμή του Ncore Retro δε θα ξεπεράσει τα 110€ ενώ θα έρχεται σε US, UK και Γερμανικό layout μόνο. 

 

 

 

 

Πηγή.

keyboard, mechanical, frameless, nanoxia, retro, Kailh White

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...