Δοκιμές στα 5GHz πραγματοποιεί η G.Skill!

Μνήμες που τρέχουν στα 5000MHz είναι το μέλλον που θέλει η G.Skill στο PC Hardware.

Η Ταϊβανέζικη εταιρία αποκάλυψε προ λίγων ημερών πως θέλει να φέρει πρώτη μνήμες που θα τρέχουν στα 5000 MHz δίνοντας έτσι extreme επιδόσεις σε περισσότερους χρήστες. Το κιτ που παρουσιάστηκε αποτελείται από δύο Trident-Z RGB DIMMs των 8GB και των 4700MHz και στις δοκιμές της η G.Skill τις έτρεξε σε μια MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC μητρική παρέα με έναν Core i7 8700K. Οι μνήμες όμως υπερχρονίστηκαν για να φτάσουν τον αριθμό αυτό και έτσι αυτό αποτελεί proof of concept για το τι θα ακολουθήσει στην consumer αγορά στο μέλλον.

Η Tequila Huang, Corporate Vice President της G.Skill International ανέφερε: "Πριν τα 5GHz ήταν μια συχνότητα που γινόταν δυνατή μόνο σε extreme overclocking και με τη χρήση ενός μόνο DIMM. Είμαστε ενθουσιασμένοι και μοιραζόμαστε μαζί σας το επίτευγμα των 5GHz που πραγματοποιήθηκε όχι μόνο σε συνθήκες εργοστασιακής ψύξης (αέρα) αλλά και σε dual channel. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να φέρουμε το specification στην consumer αγορά και να φέρουμε τις extreme επιδόσεις σε όλους τους χρήστες του κόσμου."

Στο screenshot μάλιστα φαίνεται ένα DDR4 4700MHz kit να τρέχει overclocked στα 5000MHz, κάτι που ευελπιστεί να γίνει standard με την συνεχή βελτίωση των μνημών της στο άμεσο μέλλον.

G.Skill Press Release

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

overclocking, G.Skill, 5000MHz

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...