Η Futuremark ανακοίνωσε το VRMark Benchmark

Η Φιλανδική εταιρία προσφέρει ένα νέο benchmark με το οποίο μπορούμε να μετρήσουμε τις επιδόσεις του συστήματός μας περιβάλλον VR.

Η εικονική πραγματικότητα αποτελεί το νέο trend του 2016 και καθώς η τεχνολογία αναβαθμίζεται συνεχώς, η Futuremark ανακοίνωσε ένα νέο benchmark στη φαρέτρα της που ακούει στο όνομα VRMark. Για το συγκεκριμένο, είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν μιας και η εταιρία είχε αναρτήσει διάφορα teasers και άρθρα σχετικά με την εικονική πραγματικότητα. Το VRMark μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους θέλουν να μάθουν εάν το PC τους μπορεί να τρέξει με ευκολία παιχνίδια και εφαρμογές VR με τη βοήθεια κάποιου headset όπως τα HTC Vive και Oculus Rift.

Το benchmark τρέχει και χωρίς το headset φυσικά για όσους δεν έχουν στη κατοχή τους κάποιο από τα παραπάνω ενώ κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, τη free edition, τη VRMark Basic Edition που περιλαμβάνει το Orange Room benchmark καθώς και μια Advanced Edition που κοστίζει $19.99 και περιλαμβάνει και ένα επιπλέον subtest (Blue Room) καθώς και πιο λεπτομερή αποτελέσματα.

 

55a

 

 

Πηγή.

vr ready, futuremark, VRMark, VR , benchmark , HTC Vive, Oculus Rift

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...