Νέα games στα NVIDIA Ansel & Highlights και Shot with GeForce!

Στη φετινή Gaming Developers Conference (GDC 2018) η NVIDIA εκτός από το Real time ray-tracing βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει μερικά ακόμα καλούδια που ενθουσιάζουν τους gamers.

Οι ανακοινώσεις αφορούν σε νέες προσθήκες και επεκτάσεις του GeForce Experience καθώς επίσης και στην έναρξη του "Shot with GeForce". Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Το πολύ χρήσιμο για τους streamers εργαλείο της NVIDIA Shadow Play επεκτείνεται σε περισσότερους τίτλους (Call of Duty: WWII, Dying Light: Bad Blood, Escape From Tarkov, Tekken 7, κ.α.), ενώ ταυτόχρονα η NVIDIA ανακοίνωσε στους developers ότι το NVIDIA Highlights Software Development Kit (SDK) 1.0 είναι πλέον διαθέσιμο να ενσωματωθεί στα παιχνίδια τους. Το NVIDIA Highlights είναι ένα υποπρόγραμμα ενσωματωμένο στο Shadow Play του GeForce Experience το οποίο δημιουργεί αυτόματα video με τις καλύτερες στιγμές/φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. Πλέον δίνεται η δυνατότητα παραγωγής ακόμα gif αρχείου πολύ εύκολα. Τα games που υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή από το NVIDIA Highlights ανέρχονται σε 16.

escape-from-tarkov-nvidia-highlights.png.92044911ee059650b01f77cb70d9f7a1.png

NVIDIA Ansel  

Ένας ακόμα τίτλος έρχεται να προστεθεί στα υποστηριζόμενα games. Πρόκειται για το Star Wars Battlefront II και η υποστήριξη θα ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου. To NVIDIA  Ansel αποτελεί το απόλυτο εργαλείο της NVIDIA για την παραγωγή in game screenshots μέσω του οποίου μπορούμε πλέον να εξάγουμε φωτογραφίες 360 μοιρών, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή, καθώς επίσης να παίξουμε και με διάφορα φίλτρα. Οι τίτλοι που υποστηρίζονται από το NVIDIA Ansel πλέον ξεπερνούν τους 40.

nvidia-ansel-user-interface.png.2cc39b327dde3be3d549fdd3efa76d0d.png

Το Shot with GeForce είναι ένα νέο website της εταιρείας στο οποίο οι gamers έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν απευθείας θέματα από το NVIDIA Ansel μέσω του GeForce Experience. Στο συγκεκριμένο website της NVIDIA  εκτός από gallery, θα πραγματοποιούνται και διαγωνισμοί καλύτερης φωτογραφίας με αξιοζήλευτα έπαθλα για τους νικητές (GPUs, Laptops, κα).

 

 

 

Όλα τα παραπάνω απαιτούν την εγκατάσταση της νέας έκδοσης (v. 3.13.1) του GeForce Experience, τους πλέον πρόσφατους GPU drivers, καθώς και την εγκατάσταση συμβατής κάρτας γραφικών της NVIDIA .

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, geforce experience, Gaming Developers Conference , Shadow Play

stavros

Members
2018-03-21T19:12:43Z

Μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες από χθες να λειτουργήσουμε το NVIDIA Highlights για το CoD WWII, θέσαμε σχετικό ερώτημα στη NVIDIA και η απάντηση ήταν πως το Update του παιχνιδιού έχει καθυστερήσει.

 

Σε αναμονή λοιπόν.

5ab2ae7c427f1_Screenshot(27).thumb.png.bbe1ce6f91e87fb4811c121edc637f47.png

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...