Διακρίσεις για τη κάμερα του Pixel 2 από το DxOMark

Σύμφωνα με την αξιολόγηση από το DxOMark, το Pixel 2 της Google έχει τη καλύτερη κάμερα και από το iPhone 8 αλλά και από το Note 8.

Η συσκευή που μόλις ανακοινώθηκε από την Google κατάφερε να εκθρονίσει πρακτικά τις δύο πιο δημοφιλείς συσκευές της αγοράς, iPhone 8 και Note 8. Οι ειδικοί στο DxOMark βάφτισαν το νέο Pixel 2 της Google ως το καλύτερο φωτογραφικό smartphone που έχει περάσει από τα χέρια τους με σκορ 98 στα 100, την ίδια στιγμή που το iPhone 8 Plus είχε φτάσει το σκορ του 94%.

Το DxOMark έχει δείξει και στο παρελθόν την ποιότητά του σε σχετικά reviews ενώ ο τρόπος που αξιολογεί τις κάμερες των δημοφιλών smartphones θεωρείται άκρως επαγγελματικός εμβαθύνοντας στα σημεία που θα χρησιμοποιήσει πιο πολύ ο τελικός χρήστης. Συγκεκριμένα, οι μετρήσεις του autofocus του νέου Pixel 2 ήταν άκρως εντυπωσιακές για τον αισθητήρα των 12MP και διαφράγματος f/1.8.

Ο CEO της εταιρίας, Sundar Pichai σε σχετικό tweet του έδειξε εμφανώς χαρούμενος από το αποτέλεσμα συμπληρώνοντας πως "είναι η καλύτερη κάμερα σε smartphone".

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

high end, pixel 2, DxOMark

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...