Το iPad Pro πλησιάζει σε επιδόσεις ένα MacBook Pro!

Οι επιδόσεις του νέου chip που βρίσκεται στο εσωτερικό του νέου iPad είναι αρκετά υψηλές απειλώντας μέχρι και high end CPUs των MacBook.

Το Geekbench μας δείχνει τις επιδόσεις του νέου A12X Bionic της Apple τις οποίες και αντιπαραβάλλουμε με έναν Core i9 8950HK, όπως αυτός που βρίσκεται σε ένα από τα κορυφαία για την ώρα MacBook Pro! Αν και είναι ένα μόλις benchmark, το Geekbench μπορεί να μας δείξει κατά πόσο τα δύο chips βρίσκονται κοντά στις συνολικές επιδόσεις, μιας και μετρούν αρκετά πράγματα πέρα από τις 'ωμές' επιδόσεις των πυρήνων.

Το νέο iPad αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες και με βάση το αποτέλεσμα του Geekbench βρίσκεται ελαφρώς πίσω από έναν Core i9 8950HK τόσο στο single όσο και στο multi core αποτέλεσμα. Ο τελευταίος μάλιστα παρουσιάζει αποτελέσματα αρκετά κοντά σε αυτά τα νούμερα, όμως με εμφανώς καλύτερο multi core performance λόγω των δύο clusters των 4 πυρήνων που έχει ο A12X.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

apple, macbook pro, ipad pro, A12X Bionic

FeelsBadMan

Members
2018-11-02T17:39:35Z

Θα δούμε την apple να απομακρύνετε από intel και amd, αν τρέχουν και το Mac Os σε aRM επεξεργαστές, όπως έκανε η Microsoft(όχι με μεγάλη επιτυχία ακόμη)!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...