Η διπλή 'Pro' Polaris GPU της AMD κυκλοφορεί

Η εταιρία λανσάρει μια διπύρηνη κάρτα γραφικών ειδικά για την αγορά των επαγγελματιών και το όνομα αυτής... Radeon Pro Duo (Polaris).

Αν και το όνομά της ηχεί αρκετά γνώριμα στα αυτιά μας, μιας και μια Radeon Pro Duo είχαμε δει πέρυσι την ίδια περίπου περίοδο εδώ στο HwBox, οι GPUs που φοράει δεν έχουν καμία απολύτως σχέση! Στο εσωτερικό βρίσκονται δύο πλήρη Polaris ASIC με συνολικούς πυρήνες 4608 Stream processors σε 72 compute units και επιδόσεις που φτάνουν τα 11.45 TFLOPs σε single precision workloads διπλασιάζοντας το γεωμετρικό throughput της εξίσου high end επαγγελματικής WX 7100. Το εξίσου σημαντικό για τους επαγγελματίες είναι και η μνήμη της κάρτας, που στη συγκεκριμένη υλοποίηση αγγίζει τα 32GB GDDR5.

Η κάρτα επιτρέπει την χρήση έως και τεσσάρων 4K monitor στα 60 Hz ενώ για τη τροφοδοσία της απαιτούνται δύο συνδέσεις 6 pin και 8 pin PCIe. Στόχος της νέας Radeon Pro Duo είναι η αγορά των επαγγελματικών χρηστών και των content creators, CAD και engineering εφαρμογών που έχουν υψηλές απαιτήσεις και μπορούν να αξιοποιήσουν την επεξεργαστική ισχύ της εν λόγω GPU. Έτσι, μιας και η εν λόγω αγορά είναι ιδιαίτερη, η προτεινόμενη τιμή της ξεκινά από τα $999.

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, polaris, pro, Radeon Pro Duo

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...