Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα των Navi GPUs της AMD

Οι πρώτες GPUs των 7nm δείχνουν πολλά υποσχόμενες στα εργαστήρια που βρίσκονται, σύμφωνα με φήμες που ήρθαν στο φως πριν από μερικές ημέρες.

Η AMD θα προωθήσει τη νέα λιθογραφία αρχικά στις GPUs της και αρκετά σύντομα θα βρεθεί και στον χώρο των επεξεργαστών, στις επόμενες γενιές Ryzen. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την AMD να διαθέτει λειτουργικά δείγματα καρτών γραφικών με την αρχιτεκτονική Navi και τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν αρκετά θετικά.

Οι αναφορές μιλούν για μια GPU που θα καταλήξει στην mainstream αγορά και εκτός των άλλων θα βρεθεί στο εσωτερικό τουλάχιστον μιας δημοφιλούς κονσόλας της αγοράς, που όπως δείχνουν οι φήμες θα είναι το PlayStation 5. Η νεότερη λιθογραφία θα βελτιώσει και τις θερμικές ιδιότητες των εν λόγω προϊόντων, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό κυρίως στον χώρο των κονσολών, όπου αυτές οι συσκευές δουλεύουν με ένα αυστηρό power envelope. Η CEO της εταιρίας Dr. Lisa Su αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη νέα λιθογραφία όσο και για τα επόμενα CPUs Zen 2 μαζί με τις επόμενες γενιές καρτών γραφικών στην επερχόμενη CES 2019.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, gpus, 7nm , NAVI, playstation 5

FeelsBadMan

Members
2018-10-24T09:07:24Z

Το θέμα είναι να δούμε κάρτες οι οποίες να είναι ανταγωνιστικές με τις αντίστοιχες της Nvidia, ιδανικά σε λίγο χαμηλότερη τιμή. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν να αγγίξουν 2080ti performance, αλλά θα ήταν πάντα μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...