Ο CEO της NVIDIA μιλά για τις επιδόσεις της Radeon VII

Σε μια γρήγορη συνέντευξη που έδωσε στο PC World, ο CEO της NVIDIA αναφέρθηκε στις επιδόσεις της νέας high end GPU από την AMD.

Ο συντάκτης του PC World Gordon Ung ρώτησε τον CEO της NVIDIA σχετικά με τις επιδόσεις της Radeon VII που έδειξε πριν από μερικές ώρες στα πλαίσια της CES 2019 η AMD και η απάντησή του άναψε φωτιές σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον χώρο του hardware αυτόν τον καιρό. Απαντώντας ο CEO της εταιρίας είπε: "Οι επιδόσεις είναι κακές και δεν υπάρχει τίποτα καινούριο στο λανσάρισμα. Δεν υπάρχει ray tracing, ούτε AI, είναι απλά μια GPU στα 7nm με HBM μνήμη που μετά βίας διατηρείται στα ίδια επίπεδα με την RTX 2080. Εάν ενεργοποιήσουμε το DLSS, θα την ξεπεράσουμε. Εάν ενεργοποιήσουμε το ray tracing, θα την ξεπεράσουμε."

Οι δηλώσεις έφτασαν στα αφτιά και της CEO της AMD η οποία απάντησε λέγοντας: "Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι με τη νέα Radeon VII και έχω την εντύπωση ότι (ο Jensen Huang) δε την έχει δει ακόμη." Επιπλέον, ο CEO της NVIDIA, μιλώντας σε στενό κύκλο δημοσιογράφων ανέφερε επίσης ότι "το FreeSync δε λειτουργεί, μερικές φορές ούτε και με AMD GPUs" ενώ συνέχισε λέγοντας πως "το G-Sync δεν ήρθε για να ανταγωνιστεί το FreeSync".

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, nvidia, lisa su, Jensen Huang , ray tracing , Radeon VII

Kronos1212

Members
2019-01-10T11:45:31Z

Ελεεινες δηλωσεις απλα

Μου θυμιζουν την Intel με τον 9900k 

Και το ψευτικο bencmark που εθαβε τον 2700χ

(Εχω 2080τι δεν ειμαι ουτε υπερ της μιας ουτε υπερ της αλλης εταιριας

FeelsBadMan

Members
2019-01-10T11:55:55Z
9 minutes ago, Kronos1212 said:

Ελεεινες δηλωσεις απλα

Μου θυμιζουν την Intel με τον 9900k 

Και το ψευτικο bencmark που εθαβε τον 2700χ

(Εχω 2080τι δεν ειμαι ουτε υπερ της μιας ουτε υπερ της αλλης εταιριας

Στο πλαίσιο του ανταγωνισμού απλά προσπαθεί να φανατήσει τους οπαδούς της Nvidia, για να νιώθουν ότι έχουν το ανώτερο προϊόν. 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...