Η NVIDIA RTX 2060 κυκλοφορεί, μαζί με FreeSync ready driver

Η νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA βρίσκεται στην αγορά και μαζί της η εταιρία διαθέτει και τον πρώτο driver που υποστηρίζει επίσημα μερικά FreeSync monitors.

Αρκετά μοντέλα της νέας RTX 2060 από δημοφιλείς συνεργάτες της NVIDIA βρίσκονται στα καταστήματα της Ευρώπης με τιμές που ξεπερνούν και τα 500€ σε ορισμένες περιπτώσεις. Στο εξωτερικό οι τιμές κινούνται στα 360€ με 440€, για ποιοτικές υλοποιήσεις από τις GIGABYTE, ASUS και MSI, με custom PCB's αλλά και ψύκτρες που θα διασφαλίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες κατά το gaming. Οι επιδόσεις της RTX 2060 όπως είδαμε από διάφορα media outlets παίζουν στη κατηγορία μιας GTX 1070 Ti και αρκετές φορές φαίνεται πως τη ξεπερνούν σε συγκεκριμένες αναλύσεις και παιχνίδια.

Μαζί με την GPU η NVIDIA λανσάρει και έναν νέο driver, τον 417.71 WHQL, που φέρει υποστήριξη τόσο για τη GPU όσο και για Adaptive Sync monitors, ή αλλιώς όσα υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό FreeSync για κάρτες γραφικών AMD. Η υποστήριξη του FreeSync πραγματοποιείται μόνο σε validated από την NVIDIA monitors που έχουν περάσει τον σχετικό έλεγχο για artifacts, flickering και άλλα προβλήματα ωστόσο θα τρέχει σε GPUs από τη γενιά των Pascal και έπειτα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, gsync, manufacturing, driver, RTX 2060 , freesync, adaptive sync

FeelsBadMan

Members
2019-01-16T10:14:30Z

Στα 500€ πέρνεις μια 2070, αλλά αν της δώσουμε λίγες βδομάδες πιστεύω η τιμή θα σταθεροποιηθεί. Πάντως σε αυτές τις τιμές δεν την λες midrange για κανένα λόγο.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...