Η ASUS λανσάρει τη Gaming σειρά GPU TUF

Με κίνητρο τη νέα RTX 2060 η ASUS παρουσίασε τη Gaming σειρά GPU, TUF η οποία προορίζεται για την mainstream αγορά, παρά τις ρίζες της που είχε στα 'υψηλότερα στρώματα'.

Έτσι η εταιρία θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων που θα 'δένουν' όμορφα μεταξύ τους όσον αφορά το εικαστικό κομμάτι. εν αρχή είναι η RTX 2060 6GB, μια GPU που ανταποκρίνεται στα περισσότερα gaming σενάρια ενώ παρά τις μικρές της διαστάσεις έρχεται και με OC mode τρέχοντας έτσι στα 1740MHz (boost clock).

Το branding TUF GAMING είναι πιθανό να στεγάσει και άλλες GPUs στο άμεσο μέλλον, αρχικά παραλλαγές της 2060 και ίσως στο μέλλον κάποια νέα midrange πρόταση. Όσον αφορά τη σχεδίαση, η TUF έχει αρκετές ομοιότητες με τις αντίστοιχης κατηγορίας μητρικές της ASUS ενώ δεν υπάρχει RGB φωτισμός πουθενά στη GPU. Επιπλέον, βλέπουμε τη χρήση δύο ψηφιακών DVI συνδέσεων σε αντίθεση με τη μια που βρίσκουμε σε αρκετές υλοποιήσεις, κάτι που υποδηλώνει πως προορίζεται για όσους έχουν σφικτό budget, και πιθανώς οθόνες παλιότερης τεχνολογίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, ASUS , rtx, RTX 2060 , tuf gaming

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...