Η PowerColor λανσάρει τη ταχύτερη custom RX 5700 XT της

Ο πυρήνας Navi 10 που βρίσκεται στο εσωτερικό ψύχεται από ένα custom waterblock που σχεδίασε σε συνεργασία με τη σλοβένικη EK Water Blocks.

Οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν ήδη δείξει τις custom προτάσεις τους για την Radeon RX 5700 XT, τη μεγαλύτερη Navi που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η AMD και η PowerColor μπαίνει στη λίστα με την Liquid Devil που είναι φυσικά υδρόψυκτη. Η κάρτα της εταιρίας δεν δίνεται με ένα all in one κύκλωμα υδρόψυξης αλλά αντ' αυτού εφοδιάζεται με ένα custom waterblock για να τη τοποθετήσετε στη δική σας λούπα υδρόψυξης.

Το custom waterblock φέρει την υπογραφή της EK Water Blocks ενώ διαθέτει και το εικαστικό κομμάτι της PowerColor ολοκληρώνοντας έτσι την εμφάνιση. Το waterblock ενσωματώνει και RGB φωτισμό για όποιον θέλει να επενδύσει σε αυτό το κομμάτι στο σύστημά του ενώ αν και δε φαίνεται στις φωτογραφίες η GPU φέρει και backplate στο πίσω μέρος που καλύπτει όλο το PCB. Μαζί με όλα αυτά η PowerColor δίνει στη συσκευασία και τρία χρώματα για το ψυκτικό υγρό της EK.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

ek water blocks, powercolor, navi 10, radeon rx 5700 xt, Liquid Devil

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...