Turbo-X Ryzen Ti Desktop PC Review

Turbo-X Ryzen Ti Desktop PC Review

Σελίδα 1 από 8

Το Πλαίσιο "παντρεύει" ένα σύστημα βασισμένο στους νέους επεξεργαστές της AMD με την ολοκαίνουρια κάρτα γραφικών της NVIDIA, GeForce GTX 1080 Ti. Το αποτέλεσμα, συναρπάζει!

 intro

intro

 

 Η αλήθεια είναι ότι δε βλέπουμε συχνά αντίστοιχους συνδυασμούς σε PC με AMD CPU τοποθετημένη μια NVIDIA GPU. Αλλά ας μην είμαστε προκατειλημμένοι, το συγκεκριμένο σύστημα είναι σίγουρα από τα πιο κορυφαία που μπορεί να αγοράσει κανείς, μιας και εφοδιάζεται με τη νέα γενιά Ryzen επεξεργαστών της AMD, καθώς και την ολοκαίνουρια 4K Ready GPU της NVIDIA. Το Πλαίσιο μας έστειλε έναν εντυπωσιακό gaming PC με τη νέα γενιά επεξεργαστών της AMD - το οποίο και ευχαριστούμε πολύ για τη παραχώρηση! Τους επεξεργαστές μπορείτε να τους βρείτε εδώ: Ryzen 7 17001700X1800X.

 

TurboX Ryzen Ti Desktop 1

 

 

Με μια πρώτη ματιά, το νέο σύστημα από το Πλαίσιο μοιάζει αρκετά με το TurboX Ryzen desktop που είχαμε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό. Και σε έναν βαθμό μπορούμε να πούμε πως οι συνθέσεις μοιάζουν αρκετά, όμως υπάρχουν μερικές διαφορές που εντοπίζονται κοιτώντας το εσωτερικό του.

 

TurboX Ryzen Ti Desktop 1

 

 

Το κοινό σημείο είναι το Crystal 570XTocase της Corsair εντυπωσιάζει με τις γυάλινες επιφάνειες του, όπου μπορούμε να διακρίνουμε το αρκετά φωτισμένο εσωτερικό του.

TurboX Ryzen Ti Desktop 1

 

 

Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι το τέλειο κουτί καθώς παρατηρούμε μερικές ατέλειες – όπως ο πολύ μικρός χώρος στην πλάτη της μητρικής για τη τακτοποίηση των καλωδίων αλλά και ο σκληρός δίσκος που φαίνεται ανάποδα. 

 

TurboX Ryzen Ti Desktop 1

 

 

Turbo-X Ryzen Ti Desktop PC
CPU AMD Ryzen 7 1800X
Motherboard GIGABYTE GA-AX370-Gaming 5
GPU NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti FE
RAM TeamGroup (2x16GB) DDR4 3000MHz C16
Storage

Toshiba RD-400 512GB (NVMe)

OS Windows 10 x64 Home
Closer look (1/2)
Σελίδα

amd, rgb, Western Digital, gtx 1080 ti, ryzen, Corsair 570X, turbo-x, δοκιμή, desktop pc, ryzen 7 1800x