Το έξυπνο μαξιλάρι που μένει πάντα δροσερό!

Ένα νέο startup δείχνει τον δρόμο για ένα δροσερό μαξιλάρι, κάτι που χρειαζόμαστε κυρίως το καλοκαίρι αν όχι ολόκληρο τον χρόνο!

 

Ο ύπνος θρέφει τα μωρά... λέει μια γνωστή παροιμία και δε μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε σε αυτό μιας και ειδικές μελέτες έχουν δείξει κατά καιρούς τις ιδιότητες του σωστού και  πολύωρου (με μέτρο) ύπνου. Το Moona είναι ένα έξυπνο μαξιλάρι που έρχεται στη ζωή από το Kickstarter και βασικός του στόχος είναι να παραμείνει στη θερμοκρασία που θα του υποδείξουμε από την εφαρμογή καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Πως λειτουργεί; Το έξυπνο μαξιλάρι με το περίτεχνο όνομα έχει ένα ειδικό σύστημα που περιέχει νερό και ένα σύστημα που διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία ενώ ανάμεσα στα features του βρίσκουμε και sleep tracker που αναλύει τις ιδιαιτερότητες του ύπνου μας και προσαρμόζει ανάλογα τη θερμοκρασία αυτόματα. Το ξύπνημα είναι και αυτό ανάμεσα στα βασικά features και ξυπνάει τον χρήστη με τη θερμότητα. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή που θα κυκλοφορήσει αγγίζει και τα $250 και μέχρι στιγμής η καμπάνια είναι παραπάνω από επιτυχής αφού έχει συγκεντρώσει 138 χιλιάδες δολάρια από τις 50 χιλιάδες που είχε ως αρχικό στόχο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

smart home, kickstarter, smart pillow, Moona , crowdfunding

stavros

Members
2017-10-17T11:31:12Z

Δεν ξέρω αν έχει βγει, αλλά νομίζω πως δύο δροσερά σεντόνια (άνω και κάτω) ίσως ήταν πιο χρήσιμα στις θερμές χώρες. Θα γλιτώναμε το νυχτερινό aircondition.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...